Naddy❀
Disclaimer ♦

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Salut! Nadiah Mubari // 97's. No Copycate Here. Please Be Nice.You may leave your footprints at my cbox




Diary Disclaimer Love Tutorials

Talking Here ♦

No Harsh Word Here
Drop Your Url Blog Not Email
Put Your Url Correctly



Followers ♦


My Ask FM ♦

CUTI SEMINGGU ! PORT DICKSON AJEEEEEEE ;D

Bonjourrrrr Everyone ! Macam biaseee soalan sehad ? Kalau sehad alhamdulillah, kalau tak Padan muka, lol sorry silapp kesian kesian errr :3 

Cuti seminggu pergi manoi? Ada sapa pergi Paris ? lol *tak de ur sampai nak gi paris kan ? sapa ade untunglhaa ~ Nanti lepas PMR mama ngan papa kata kalau dapat straight A ! dapat pergi PARIS ! OHmaiiiiiiii ! Nakkk cium sikidd :* Tapi dapat ke ? hmm :\ Insyaallahhhhhh :')

Actually, aku rinduu gila kat Siti Nuriman Amira and chicoct muehehehe <3 Bila nak jumpa nie bahlul ? ;D Yang lain pun aku rinduuuu ~ Ramai yang ade duk rumah lhaaa, ade cakap bercuti kat bilik abang lha, akak lhaa, selipar nak ? Iaitu Wan Noor Amira bangang die tuh -.-

Okayy, cuti seminggu nie cukup holiday dekat Port Dickson, pernah pergi ken ? kay good err haha :p Aku gi menginap kat Glory Beach Resort selalu kalau pergi Port dickson memang itujelewww tempat nyee -.- Tak de tempat lain dah, tidur kat Lif baru tahuuu muahahaa okayy tipu :3 

Kali nieee pergi Port Dickson memang best Gilaa, sebab malam buad BABI-Q ehh BBQ xd Sedoppp, Makan daging lembuu doehh ! sumpah sedapp, yum yum ! Thanks pakcikk-pakcik yang bakar tuuu ngan cousin cousin yang lain . Sedappp doehh, celek sikid lol :p Tambah 2 kali jee . Dieorang kata banyak makan nanti pening, okay aku tak nak makan banyak banyak nanti sakid, macam aku kat Bandung susah nak berjalan, selera makan pun tak de memang spoil lhaa ken ken :3 Ade ke orang nak sakit time cuti ? tak de kenn, kalau ade apa ke bodoeh nye korang nieee :D

Bila dah habis makan semuaaa naik atass terus tengok movie, dengan sepupu bawa vcd player nye, memang best lewww ;) Tengok cerita "PAPA ILOVEYOU" awwww sedih ade, sweet ade . Adeq Mia, kenapa gedik sangad ? ehh salah salah, kenapa comel sangad ? hewhew ;D Mula mula nak tengok cerita RA-ONE yang macaalee macalee tuh, tapi cousin aku nie bahlol ! nak tengok cerita Al- hijab lhaa, sekali tak jadi okayyy, padan mukaaa haha ^.^ Sebab apa ? sebab paksa die masuk bilikkk teman baringg hokhok :3  Dengan air-con macam ade 4 -.-

Keesokan harinya, my dream come true ecehh haha, dapat naik Banana ke pensil yang naik bende alah tuhh pusing kat laut tuhh, dengan kena air masin kat rumah Ya allahhh saba ajelhaa weyhh :3 Tapi sumpah best, memang tak tahu nak cakap apaaa lahhh hoorayy *over -.-' Okayy, bila dah habis naik semua, asyik trsenyum-2 je tak tahu napa hahahahahaha ;p BEST DOEH ! Lepastuh, dah habis check out lha ken, dah habis dieorang swimming nyeee, aku tak dapat swimming sebab ABC Vavi doeh, gentlee ~ >.< 

Okayy tak nak cakap banyak doeh, nanti korang bohsan bacaaa -.-' Bhoi, Take Careeee Bebehhhhh ;'D





Older Post | Newer Post