Naddy❀
Disclaimer ♦

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Salut! Nadiah Mubari // 97's. No Copycate Here. Please Be Nice.You may leave your footprints at my cbox




Diary Disclaimer Love Tutorials

Talking Here ♦

No Harsh Word Here
Drop Your Url Blog Not Email
Put Your Url Correctly



Followers ♦


My Ask FM ♦

CIRI CIRI BOYFRIEND :')

Assalamualaikumm Everybodyyy Photobucket 

Nampak tajuk kat atas tu ? Nampak ? bagusss naaaaa XD Kay semalam masa online facebook ken ken ade boy nie IM aku die chat lhaa ngan aku, aku layan je lhaaa . Kang tak layan die cop aku sebagai sombong pula kenn . Nanti mula lhaa cerita kat orang pasal perangai aku . Sangad spoil sapa buat macam tu . Aku sombong ke haa ? -____-' Lepas tu lepastu die tanya pasal BF oh mai godd, die tanya " Dah ade BF " Cakap lhaa belum kann, tak kan nak cakap ada . Couple ngan sapa ? Cody Simpson ? X') Pastu die tanya ciri ciri, kay masatu IM malas nak type panjang panjang kat IM tuu . Now aku nak tulis pastu nak tunjuk jat die lhaa niy muehehhe :3 Bukan die sorang tanya ade lagi 2 orang tanya cenggituu . Sooo meh sini aku bagitahu mehhh ~ Bagitahu kat blogger yeee peacee (V)

Photobucket Kalau boleh aku aku nak Boyfriend yang baikk ! Ada orang nak Boyfriend die yang jahat gi hisap dadah lhaa, hisap rokok lhaa, main judi minum arak semua ada ? ada ? Tak de kann, sapa yang suka Boyfriend die cenggitu tak payah hidup lhaa kau puihh puihh :3 

Photobucket Kedua kalau boleh aku nak die sporting, sporting habissss lhaaa ! Tak payah nak malu malu berukk, menyampah pula tengok laki malu malu beruk niy kadang kadang, pang sekali tiada lagi :p Kalau bergurau sikid pun jangan marah, contoh kita cakap " Eh kenapa muka Biy hari niy macam ayam nak berak ? " Ada BF sekali dengar ambik kau sebulan merajuk Atetete nak merajuk pula die puihh . Memang lhaa die sakit hati ken dengar macam tu, and then cakap lha sorry ke apa ken ! Kan syok kalau tengok die gelak ke, senyum je ke awwww nampak sikid gigi die yang putih tu bile senyumm XD


Photobucket Kalu bolehh lhaa kann, nak boyfriend pandai main intrument ? Tahu tak bende uh ? Tak tahu bengong betul haha jkjk ;p Like pandai main alat muzik like guitar, piano and the other . Aku suka usha boy main guitar lagi lagi untuk Girlfriend die aww so sweettttt <3 Bila lhaa aku dapat Boy macam tu kann, nak dengar die nyayi lagu Perfect-Cody Simpson Gentle mengalir air mata //ceyhh ayat tak boleh belahh ~ 

Photobucket Kay pastu nak yang caring, penyayang semuaaa ! Tu paling penting kayy, semua nak Boy yang caring ken ? Ada ke nak Boy, bila Girl die ada masalah jee, pastu die cakap " Oh Ae ? " Memang penyepak lhaa dpaat Boy korang tuhh >.< Kalau aku pun rasa nak tarikk jeee telinga die bagi capang sebelahh ! Aku nak Boy bila aku ada problem or what mesty die tolong, sanggup buat apa jee . Bukan nak suruh die mcm orang gaji kita kenn, like macam gahh wtv lhaa tak tahu nak cakap macm mana, sekurang kurangnya die ambil berat pasal kitaa kan seronok kan ? Rasa nak peluk pun ada, masyaallah Nad Rilex rilex :3

Photobucket Kelima, die tak pilih rupa ! Kadang kadang tengok, ade Boy nie Gf die tak cun , Nie Gf cun Bf tak handsomee (Y) ILikethat gentle sukaa ~ nampak sangad dieorang tak pilih rupa doehh, nie ade sampai semua BF die semua nak handsome handsome . Apa dapat weh ? Memanglhaa semua nak Bf yang nampak kacak sikit ken, nie terlebih lebih aduhhhh yaii =_= Lepastu clash haha okay tak nak mengutuk tak baik //Haktuih :p Kadang kadang setengah Boy handsome niy tak setia, setengah je okay ? Tak semua . Jangan terasa bahhhhh :3 Aku pun nak cari Bf yang kacak sikid ken, tak lhaa sampai muka handsome mcam Randy Pangalila ada ? #LOL . And tak de lhaa sampai cari Bf muka macam Hagemaru, Lidah asyik keluar je nakk ? Nak meh sini aku cari kann -_-  Menyampah tengok Boy rase die perfect and Hot ! Hot lain boleh lhaa Hormat Orang Tua ke kann . Peaceee (V)


Photobucket Lastly, kalau boleh die hormat orang tua . Nie ade sampai nak duit pun melawan orang tua . Eh mana boleh cenggitu . Mana AKIDAH kau ? Mula nak ceramah niyy ~ ~ Ada aku tengok cerita niy die sayang Gila kat Gf die . Gf die nie pula tak setia ! Alahai mangkuk Tandas betul kau nie Photobucket  Nampak orang berak niy <--- Kau lha tuhh HAHA jkjk ! Gf die nak apa jee die bagi, sampai nak duit beratus-ratus Bf die sanggup bunuh mak die nak duit ya allah kesian mama diee . Menangis tengokk, tak de perasaan betul lhaa dieorang nie haihh -..- Tak boleh ke nak kerja ke apa, nie masih nak susahkan mak bapakk hmm :\ Last word, kalau aku dapat Bf dah berkerja ke Like berkeja Mcd ke apa ke kan bukan kerja driver datuk ke apa memang tak lhaa . Nak die dapat kerja yang elok elok tak nak jual dadah or WTV . Buat kerja yang tak senonoh Kau boleh Go dieeee bebehhh ~ 

P/S : Awok awok dah baca dahh ? Thanks you so muchh sebab Baca okay ? Ade perangai macam kat atas nie semua . Cuba masuk line haha Gurau ajooo . Lepas niy dah tak de dah nak tanya ciri ciri Bf macam mana, nak tahu baca je kat sini kay ? Thanks again and Photobucket 



Older Post | Newer Post