Naddy❀
Disclaimer ♦

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Salut! Nadiah Mubari // 97's. No Copycate Here. Please Be Nice.You may leave your footprints at my cbox




Diary Disclaimer Love Tutorials

Talking Here ♦

No Harsh Word Here
Drop Your Url Blog Not Email
Put Your Url Correctly



Followers ♦


My Ask FM ♦

BANDUNG BORED :|

17 November Fly to Bandung Photobucket 

Hari pertama pukul 4 bertolak ke KLIA dari rumahh, gila lambad nak tunggu . Siap bukan main awal lagi hokhok :3 Korang tahu bila dah sampai KLIA tuuu dah nerves gila cause kena naik kapal terbang ohhhh hate it Photobucket Dulu suka lha kan tima kecil kecil sebab dapat terbang gitu wahh :O Kay stopp, dah besar niy ya allah nak arwah weh duduk dalam kapal terbang tu . Pening die perghh kalau ade bilik like klinik ke kan best ur, dapat baringgggg . Dalam 1 jam 5 minit dah sampai Bandung rasa macam mak datuk bestnyeee, sejuk doeh kat sana, macam Genting Higlands pun adoo tau ;) Okay bila dah sampai, nak duk hotel . Hotel pula penuh aduyaii, terpaksa cari rumah tumpangan . But lagi gempak rumah tumpangan nie . Sebab die besar and then rumah tu rumah bangloo oh yeah oo yeahh (Y) Aku gi sana dengan adeq ayah aku and family abang aku yang number dueee . Dapat jumpa anak buah kesayangan aku pula tuu aww ILOVEYOU RAYN <3 
Hari Kedua time to jalan jalan cari pasal gila ur jalan kat sana, jam die waduhhh tuhan je lha yang tahu, rasa nak balek Kuala Lumpur pun ade masa tuu . Mama aku pun dah Fed up, gentle bohsann ~ Yang bestnye dapat beli kain untuk baju kurung banyak gila woo, dalam 12 or 15 helai huehue ~ //Tak de lha banyak sangad kann haha :p Jam die dalam setengah jam baru leh lepas dari lampu isyarat ! Dah bertaubat dah tak nak pergi Bandungg . 
Hari ketiga aku demam wehh :'( Macam nak innalillah, muntah ta berhenti-2, sakit perut pun tak berhenti-2 berpusing pusingg haihhhh ! Cari makanan kat sana susah, makanan die tak macam kat KL tauu . Makanan die macam ayam penyet tuu . Tahu ? die macam ayam goreng, makan ngan sambal belacan and ulam ulam :)) Tu je lha yang paling special //Special lhaa juga . Minum pun tak lalu, makan lagi lha tak lalu kenn :D
Hari keempat Gua tak pergi manapun, duk umah baring tidurr . Badan tak larat wehh, demam demam . Rugi lha kan tak dapat nak jalan jalan . Nak naik KUDA Maaaaaaaaa !! Nak naik tau masatuuu, gentle tak boleh bangun ya allah -.-' Last sekali tak dapat naik kuda huwaaa :'( Menyesal gila babenggg :3 Anak buah aku and die punya maid je dapat naikk !
Last Day masa untuk balik yeah yeahh, tak sabar nak jumpa papa . Papa aku tak ikud gi Bandung sebab die busy bebenor ~ Lagi nerves nak balik, nak kena naik kapal terbang lagi . Tak de ke pergi bandung naik LRT pftftf ==' Act kat sana tempat shopping die macam Bukit Bintang lha jugaaa . Banyak gila baju, baju polo, Guess and Vincci pun murah . Aku cakap barang kat Indonesia nie memang murah murah okayy . Last sekali pergi lha kat Bandung punya KLIA and thenn naik kapal terbang tuu mama aku muntahh mama aku pula yang sakit, dah berapa kali mama aku sakit . Sedih gila, time tengok mama muntah tuu nak nangis, mesti mama sakid sangat kan . mama muntah tu bukan sebab die pening ke apa , perut die selalu masuk angin :[ Apa yang aku rase masa kat Bandung, mama aku pula rasa . Berjangkit kee ? hmmm :\ Kayy dah tak nak cerita sangad pasal tuu nak nangis dah haaa ! pukul 3 akhirnya dapat jumpa papa, kucing and rumah hahhha :') Kayy bohsan kan baca ? Angguk anggukk (Y) Ada banyak lagi nak story but malas pulooo . Tak de mood dahh, demam tak elok lagii . okay peace no warr byebye Photobucket 



Older Post | Newer Post