Naddy❀
Disclaimer ♦

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Salut! Nadiah Mubari // 97's. No Copycate Here. Please Be Nice.You may leave your footprints at my cbox




Diary Disclaimer Love Tutorials

Talking Here ♦

No Harsh Word Here
Drop Your Url Blog Not Email
Put Your Url Correctly



Followers ♦


My Ask FM ♦

BENDA YANG AKU TAK SUKA :)


Kay Today nak update pasal Benda yang aku tak suka , Let me tell youu bebeh :) 

Sombong
Dudeee ! Aku memang tak suka buda sombong gila babi niee , Act for sapa sapa yang aku tak layan sampai kaurang anggap aku sombongg ? Aku minta maaf banyak banyak . Maybe aku tak de mood atau aku tak suka ngan orang tu \\ jahat kan ? :p Tak de lah gurau jee . Bytheway kawan kat Facebook aku pun ramai yang sombong , sepak sorang sorang baru tahu haha . Lepas niee sapa sapa yang sombong ngan aku kat Facebook memang aku buang kau dari friendlist aku lha derr , Jangan Add balik tauu :p Soo lepas nie kalau aku tegur tu , tegur lha balik tak kira lhaa face to face ke or kat facebook . Nie tak aku senyum kat sorang buda niee , bukan na senyum balik , buat muka palat sial . Muka minta orang gila ciumm . Lepas nie jangan sombong sombong tau tauuu :D

Ejek mengejek
Brooo ! Ade ke dalam dunia niee semua orang perfect ? Tak de kann broo ? so jangan lha suka sangad ejek mengejek orang nieee , Kau tak perfect sangat punn . Kau ejek ade fikir perasaan buda yang kau ejek tuu ? Tak de kann ? kalau ade kau minta maaf balik , nie tidak ejek orang tuu macam ape jeee . Walaupun kau handsome/cantek/comel and bla bla lhaaa ade satu yang kau tak perfect -.- Kay aku pun ade juga ejek niee , but berpada lahh . And then aku fikir balik , mesti die sakit hatii hmm sorry for sapa yang aku pernah ejek tau tauu :| Ada orang tu baju konyak kat makmal and then buda laki nie ejek ''baju konyak-2 lol'' keluar terus pergi tangga menangis diee , dah lhaa ade cikgu time tuu , main keluar je \\ sapa lha tu kan ? haha sabar tau sayangg ;) Lain kali jangan ejek orang sampai orang benci kau :D

Couple sampai comolot
Nie yang aku tak suka niee . Couple sampai comolot comolot , Kau fikir couple nie boleh sesuka hati comolat lahh ? Kalau pergi Hang Pavi and Time square mesti nampak pasangan couple cengituu , ohh sweet sangah letuwww ? euwww sweet abah awakkk :D Gelii maaa tengok nyahh -.- Orang bodoh je buat macam tuu , kau ingat baik lahh ? \\ jadi ustazah kejap :) Umor kau pun baru 13 , 14 , 15 dah comolot-2 , lepas comolot ape pulaa haihhh . Nak comolot comolot pun lepas kahwin yee bukk :D

Batak Hot
Kat sekolah aku ramai buda yang perangai macam tajuk atas niee :p Tak payah nak jadi Hot sangad lahh . Apa yang best ? nak suruh ramai tackle and then nak suruh semua tengok kauu yang kau nie hot puihhh -_- Nie lagi satu problem , Kawan pun nak dengan buda Hot jee . Ehh Hot bawa sampai Mati ae ? Aku rasa tak bawa punn \\ memang tak bawa punn :) Nak rasa Hot sangad buat lhaa dosa selagi kau masih hidup niee , nanti kau dah Innalillah esok rasa lah kat Neraka . Tuu baru Hot betul tuu . Terasa ? Godieeee ;)

Justin Bieber
Kay dulu aku memang minat dengan Justin bieber niee . Noww gahh aku benci diee , just aku suka dengar lagu diee . Sebab die kutuk islam korang tahu ?  Dia bukan Freemason lah tapi ada terpapar kat Twitter dia , dia twittt nie ''Why Muslim's Can't Be Like Chrostian" Macam bodoh je tulis macam tuu . Tu sebabnyee aku tak minad JB dah sekarangg , Jangan obses sangad ngan JB tuuu , Nie Aku just advice :'3

Kayy aku jadi Ustazah japp \\ ustazah ape ! perangai pun kadang kadang macam apee Haha XD Sebenarnya banyak lagi aku nak ceramah but malas nak type panjang panjang \\ cey poyo :p Ada yang teras baca post niee ? And then kau nak cakap aku sakai and bajet ? gahh Go onn . Nadiah Mubari tak kesahhh , Hikhok kbye :'D





Older Post | Newer Post